Hírek, információk - ...:::Szapáry Egyesület honlapja:::...

Repair
Title
Tartalomhoz ugrás
© 2019 by Szapáry egyesület. Minden jog fenntartva!
Szapáry Egyesület

Vasárnaptól Szapáry Napok

...:::Szapáry Egyesület honlapja:::...
Közzététel szerző: itt Hírek · 27 Július 2019
Tags: szaparynapok
Vasárnap kezdődik, majd a jövő hétvégén további rendezvényekkel folytatódik a 15. Szapáry Napok programja.

Vasárnap 14 órakor nyílik meg a Göcseji Kézműves Egyesület kiállítása a vízimalomban, az udvaron pedig kézművesek kirakodóvására várja a látogatókat. A templomban 17 órakor Gubinecz Ákos népdalénekes ad koncertet, közreműködik Dankos Attila orgonán és Horváth Bálint tamburán.

A Szapáry Napok augusztus 2-án, pénteken 20 órakor a Your Last Steps, majd 22 órakor a Kocsmazaj zenekarok koncertjével folytatódik. Augusztus 3-án, szombaton 9.30-kor kezdődik a hagyományos főzőverseny, a csapatoknak a bivalyhúst Horváth Jenő állattartó biztosítja. A kulturális programok sorában 11-kor Csondor Kata a gyógynövényekkel, Tóth Zsuzsanna történész pedig a település múltjával ismerteti meg a közönséget. Az ebédet követően 15 órakor tartják a főzőverseny eredményhirdetését, és sor kerül a köszöntőkre. Ezután fellép a Szepetneki Nefelejcs Egyesület, Merics Nikolett, a Fourtissimo Electro Swing ad élő koncertet, majd 19.30-kor Danics Dóra énekel, 21 órakor pedig a Hélium zenekar bálja kezdődik. A délután folyamán emellett tombolasorsolást is tartanak, illetve a kastélyban megnyílik Bocskor Edina festmény- és mandalakiállítása, a gyerekeket pedig különféle játékok várják.

Created with
WebSite X5